Esküvő

 

Kedves Leendő Házasok!

Amennyiben különlegesen finom ételeket, együttérző, kedves személyzetet, kellemes, mediterrán hangulatú helyiséget, kerthelyiséget, nagy parkolót, helyben található, szép és tiszta szállodát keresnek, és nem szeretnének 60 főnél többet meghívni az esküvői vacsorára, megtalálták az ideális színhelyet!

 

Amit kínálunk:

  • szertartás a teraszon, a tó mellett vagy a kertben

  • hagyományos (tányérszervíz) vagy büféasztalos esküvői vacsora

  • éjjel 02 óráig nem számítunk fel terembérletet, utána óránként bruttó 10.000,- Ft a díj

  • kamerával figyelt, ingyenes parkoló

  • ingyenes menyasszonyi szoba a HOTEL GRANTE*** szállodában

  • további szállodai szobák 5.000,- Ft / fő + IFA árért (reggelivel együtt) két- vagy többágyas elhelyezés esetén

 

Szertartás:

  • 60 fő részére szék

  • anyakönyvvezető részére asztal

  • zenelejátszó

  • koccintásnál pezsgő felszolgálása

  • vendégek fogadása

  • igény szerint a helyszín berendezése a Rubik teremben, az étterem teraszán, a szálloda kertjében vagy akár a tó mellett

bérleti díj: 500,- Ft / fő

 

Ételek:

  • Újházy tyúkhúsleves 460,- Ft

  • főtt tyúkhús paradicsomszósszal, tormával 350,- Ft

  • 4 fős tálak (rántott, natúr, töltött hússzeletek, rántott sajt, rántott zöldség) vegyes körettel igény szerint 2.100, - Ft / fő ártól

  • paradicsom-, uborka- és káposztasaláta 300,- Ft

  • éjfél utáni hideg büféasztal (hideg hússzeletek, fasírtgolyók, saláták) 2.500,- Ft

  • éjfél után meleg büféasztal (töltött káposzta, marhapörkölt nokedlivel) 1.000,- Ft

Amennyiben Önöknek különleges kívánságuk van, bármilyen hagyományos és büféasztalos menüt elkészítünk. Ez esetben a kért ételfajták és a tálalási mód alapján egyedi árajánlatot készítünk.

 

Italok:

  • Az ital- és borlapon szereplő italok folyamatosan rendelkezésre állnak.
  • Amennyiben Önök nem az itallapon szereplő italok közül szeretnének válogatni, lehetőség van egyéb italok megrendelésére.

Amennyiben Önök szeretnének nagyobb kiszerelésben rendelni italokat, erre is van lehetőség – nemcsak az üdítők, ásványvizek, borok, hanem a röviditalok vonatkozásában is. Ez esetben az árakra egyedi ajánlatot készítünk.

 

Italt behozni nem lehet.

 

Díszítés:

Ünnepi terítés: fehér damasztterítő, organza asztalközép, DUNILIN szalvéta, gyertyák (500,- Ft / fő).

Az étterem további díszítését – előre egyeztetett módon és időpontban – Önök vagy dekoratőr készíti el az esküvő előtti délután vagy este. Amennyiben ehhez személyi segítséget igényelnek, úgy óránként 5.000,- Ft díjat számolunk fel.

 

Felszolgálás:

A személyzet részére 500 Ft / fő felszolgálási díjat számolunk fel.

 

Galéria:

Tekintsen meg néhány képet a nálunk rendezett esküvőkről itt !

 

 

 

Köszönjük, ha minket választ, és megtisztel azzal,

hogy élete egyik legfontosabb eseményének emlékezetessé tételében segíthetünk!

Várja Önöket szeretettel:

dr. Mosoni Eszter üzletvezető +36-30-93-15-842

(bármely kérdéssel, bármikor hívható)

és csapata


Gyakran ismételt kérdések

  1. Lehet-e italt behozni?

Nem, mert csak azért az italért vállalunk felelősséget, amit szabályos ital-nagykereskedésben vásároltunk és mi hűtöttünk.

  1. Lehet-e süteményt hozni?

Igen, a süteményt Önök hozzák.

  1. Ki hozza az esküvői tortát?

Önök. A cukrászdák állványt is adnak hozzá.

  1. Van-e kapacitás a torta és a sütemények hűtésére?

A hűtést és a tálalást vállaljuk.

  1. Mikor kell behoznunk a süteményeket?

Legkésőbb az esküvő előtti délelőtt folyamán.

  1. Adhatunk-e a vendégeknek süteménycsomagot?

Igen, de a csomagok összeállítását nem vállaljuk, érdemes a cukrászdában előre elkészíttetni.

  1. Mi történik, ha a vendégek reggelig szeretnének maradni?

Legkésőbb hajnali 5 órakor el kell hagyni a termet, mert a szállóvendégek reggelizni jönnek.

  1. Mi történik a maradék étellel?

Becsomagoljuk, és el lehet vinni. A csomagoló anyagért külön díjat számítunk fel.

  1. Mi történik a maradék itallal?

Azért adunk meg üveges/palackos árakat, mert a felbontott üvegeket/ palackokat haza lehet vinni. Így nincs vita abból, hogy ténylegesen mi fogyott, illetve másnap lehet a vendégeket kínálni otthon az elvitt italokból.

  1. Mikor kell összecsomagolnunk?

A következő nap folyamán vissza lehet jönni az otthagyott holmikért.

  1. Mikor kell fizetnünk?

A szolgáltatás megrendelésekor az étel árának 10% -ával megegyező összegű foglalót kérünk, a többi költséget utólag kell megfizetni.

  1. Mikor kell megmondanunk, hogy hány fő jön a vacsorára?

Legkésőbb az esküvő előtti kedd reggel 9 óráig. Az akkor bemondott létszámnak megfelelő ételt elkészítjük, és azt az összeget kell kifizetni akkor is, ha végül kevesebben lesznek. Amennyiben többen jönnek el, a további személyek ételét is felszámítjuk, azonban nem tudjuk garantálni, hogy lesz megfelelő mennyiségű esküvői étel.

  1. Mi történik, ha valaki nem jön el?

Annak a személynek az ételét becsomagoljuk, haza lehet vinni.

  1. Készítsünk-e ülésrendet?

Célszerű ülésrendet és ültető-kártyákat készíteni, és legkésőbb az esküvő előtti pénteken részünkre átadni, hogy az alapján tudjunk teríteni.

  1. Szolgálnak-e fel aperitifet?

Igen, amennyiben kérik.

  1. Mi legyen az üdvözlő ital?

Választás szerint lehet aperitif vagy pezsgő.

  1. Van-e kerthelyiség?

Igen. Táncolni és ülni is lehet a ponyvával fedett teraszon.

  1. Lehet-e dohányozni?

Bent nem, az étterem nemdohányzó, azonban a teraszon van lehetőség kényelmes dohányzásra.

  1. Milyen további szolgáltatásokat kérhetünk?

Szerződött partnereink között van a dekorátor, virágkötő, fényképész, vőfély, DJ, zenekar, stb

Weather

Éttermi rendezvények szervezése

dr. Mosoni Eszter

T: +36 30 931 5842
E-mail: emosoni@grante.hu